Kvalita našej špaldy

Špaldová múka je, z hľadiska výživových hodnôt a vplyvu na zdravie, výnimočná sama o sebe. Viac o špalde >

Naša špaldová múka, ktorú používame na výrobu pečiva, je však na úplnej špičke kvality. Ide o prastarú odrodu špaldy, ktorá je celkom bez zásahu šľachtenia a genetickej modifikácie. Vďaka tomu, že si obilie sami pestujeme ekologickým spôsobom na panenských poliach v Chorvátsku a Taliansku, je naše zrno absolútne čisté, prakticky bez obsahu škodlivých látok. Taktiež nameraná hladina mykotoxínov je hlboko pod povolenou úrovňou a pod úrovňou bežných komerčných múk.

Vysokú kvalitu našej špaldovej múky potvrdzujú laboratórne testy, výsledky ktorých si môžete pozrieť v priloženom protokole o skúške >

Ku kvalite našej špaldovej múky sa vyjadrila biochemička pani Horecká na Facebookovej stránke Terapia jedlom >